Translate

2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

Pikantiški parmezano-aguonų saldainiai pagal Lorraine Pascale


80 gramų tarkuoto parmezano sūrio,
1 arbatinio šaukštelio aguonų,
1 arbatinio šaukštelio sezamo sėklų.

Įkaitiname orkaitę iki 220C (Aš kepiau 210C).
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Popierių patepame sviestu.
Indelyje išmaišome sūrį, aguonas bei sezamo sėklas.
Ant kepimo popieriaus dedame apskritimo formos sausainių formelę - žiedelį. Aš naudojau 8 centimetrų skersmens. Žiedelį tolygiai užpildome parmezano mišiniu - apytiksliai 1,5-2 šaukštais. Nukeliame žiedelį. Ant gauto apskrtimo dedame pagaliuką ir atsargiai pridengiame žiūpsneliu parmezano.
Kepame 5 minutes.
Išimame saldainius iš orkaitės ir leidžiame 10 minučių atvėsti. Tik tada atsargiai atskiriame nuo kepimo popieriaus.
Man išėjo 8 saldainiai.

Originalus receptas čia / You will find orriginal recipe here:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą