Krepšeliams reikės:
100 gramų kambario temperatūros sviesto
100 gramų cukraus pudros
100 gramų kiaušinių baltymo
100 gramų miltų
Įdarui:
200 mililitrų grietnėlės
1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno
uogų, vaisių
Įkaitiname orkaitę iki 220C.
Persijotą cukraus pudrą išsukame su sviestu. Supilame kiaušinių baltymus, įsijojame miltus ir viską gerai dar kartą išsukame.
Ant silikoninio padėkliuko dedame kulinarinį žiedą. Teptuką pamirkome tešloje ir paišome apskritimą - žiedo viduje. Tešlos tikrai reikia labai, labai nedaug.
Kepame apskritimus orkaitėje 3 minutes.
Išimtus iš orkaitės apskritimus kuo skubiau formuojame. Galima apskritimus uždėti ant išgaubtos formos arba priešingai - atsargiai įspausti į formą. Suformuotus apskritimus paliekame formoje atvėsti.
Tuo metu paruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su kondensuotu pienu. Išspaudžiame truputį grietinėlės ant krepšlio ir puošiame uogomis ar vaisiais.
Pabaigoge desertus apibarstome cukraus pudra.
Labai greitas ir skanus receptas!
100 g room temperature unsalted butter
100 g icing sugar
100 g egg whites
100 g plain flour
for filling:
200 ml of double or whipping cream, whipped
1 table spoon of condensed milk
berries of fruits
Preheat the oven to 220C.
Sift the icing sugar and mix with the butter. Add the egg whites and sifted flour and mix until combined.
Place a cooking ring on a silicone baking sheet and brush the baking sheet inside the ring with some batter. Lift the ring and repeat the procedure.
Bake in the oven for 3 minutes.
To shape cases - remove circles from the oven and quickly push into the holes of muffin tray and leave to cool.
Mix the whipped cream with 1 table spoon of condensed milk.
Fill the cooled cases with the mixture and sprinkle berries. Don't forget to dust with icing sugar.
Originalus receptas čia/here you will find an original recipe.
100 gramų kambario temperatūros sviesto
100 gramų cukraus pudros
100 gramų kiaušinių baltymo
100 gramų miltų
Įdarui:
200 mililitrų grietnėlės
1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno
uogų, vaisių
Įkaitiname orkaitę iki 220C.
Persijotą cukraus pudrą išsukame su sviestu. Supilame kiaušinių baltymus, įsijojame miltus ir viską gerai dar kartą išsukame.
Ant silikoninio padėkliuko dedame kulinarinį žiedą. Teptuką pamirkome tešloje ir paišome apskritimą - žiedo viduje. Tešlos tikrai reikia labai, labai nedaug.
Kepame apskritimus orkaitėje 3 minutes.
Išimtus iš orkaitės apskritimus kuo skubiau formuojame. Galima apskritimus uždėti ant išgaubtos formos arba priešingai - atsargiai įspausti į formą. Suformuotus apskritimus paliekame formoje atvėsti.
Tuo metu paruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su kondensuotu pienu. Išspaudžiame truputį grietinėlės ant krepšlio ir puošiame uogomis ar vaisiais.
Pabaigoge desertus apibarstome cukraus pudra.
Labai greitas ir skanus receptas!
100 g room temperature unsalted butter
100 g icing sugar
100 g egg whites
100 g plain flour
for filling:
200 ml of double or whipping cream, whipped
1 table spoon of condensed milk
berries of fruits
Preheat the oven to 220C.
Sift the icing sugar and mix with the butter. Add the egg whites and sifted flour and mix until combined.
Place a cooking ring on a silicone baking sheet and brush the baking sheet inside the ring with some batter. Lift the ring and repeat the procedure.
Bake in the oven for 3 minutes.
To shape cases - remove circles from the oven and quickly push into the holes of muffin tray and leave to cool.
Mix the whipped cream with 1 table spoon of condensed milk.
Fill the cooled cases with the mixture and sprinkle berries. Don't forget to dust with icing sugar.
Originalus receptas čia/here you will find an original recipe.